Villaavslutning och blogghösten

Nu när höstkänslorna infinner sig är det väl dags att rulla igång bloggandet igen. Bestämde mig för att ta paus och vara lite sommarledig.

Nu när villaavslutningen är firad känns det som hösten får komma. Vi spenderade helgen på villan med familjen. Mat, bastu och en grinig unge som har svårt att hitta sömnen på villan summerar den helgen. Jag kände mig kreativ på söndag och klippte ihop en film lite snabbt.

På kommande till blogghösten är lite blandade inlägg. Jag lovade redan i maj att jag skulle visa hur jag gjorde siffertårtan till Viggos kalas och det ska jag göra nån dag. Sen kommer det att komma mer prematurhistorier av andra och vår historia om Viggo fortsätter. Det börjar ju också bli dags att skriva ett inlägg om Viggos utveckling. Vi har sjukhusdag på torsdag så kanske borde göra nått ”ett foto i timmen” projekt av den dan. MEN dom dagarna är allmänt jobbiga och stressiga så vi får se hur det blir.

På onsdag har jag höstens första skolning. Minns inte om jag har berättat det men jag valde att behålla min fasta anställning på ambulansen så från oktober kommer jag att börja jobba lite igen och Viggo kommer att börja på dagis! På onsdag ska jag alltså börja med att uppdatera körkortet. Sen skulle jag på egen hand behöva hitta tid att sätta mig och läsa lite akutvård före jobbstarten. Börjar ju snart bli 2 år sedan jag jobbat…

Under sommaren har jag också haft lite tid att fotografera. Det ska jag också berätta mera om sen i nått inlägg.

Tills vidare önskar jag er en härlig vecka och hoppas på bättre väder än idag.

2 kommentarer Lägg till

 1. Christina skriver:

  Vad roligt att du är tillbaka! 🙂 Ska bli spännande att följa er i höst.

  Gilla

  1. MalinS skriver:

   Tack fina!❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.