Min Acaibowl

Inlägget är ett betalt samarbete med Ruokavaliot.Under många år har jag inte ätit frukost. Men när man får barn blir rutiner en ny del av livet och min frukostrutin börjar sitta. När jag äter frukost ska den vara nyttig, fräsch och ge energi i flera timmar. Även om det inte alltid blir så, vilket också är okej. Får man välja så tar jag gärna ekologiska produkter av hög kvalitet och det är precis såna produkter jag hittat i Ruokavalios sortiment.Den som följer med i SoMe världen har väl knappast missat trenden ACAIBOWL. Det påminner om en frozen yoghurt gjord på frysta acaibär eller acaipulver som man serverar i skål. Acaibären innehåller massor med antioxidanter. Dom har faktiskt 6 gånger mer antioxodanter än blåbär. Dessutom är dom rika på kalcium, kalium, A-vitamin och fibrer. Jag bestämde mig för att göra min egen acaibowl och resultatet blev en härlig och fräsch frukost.Malins Acaibowl

1,5dl Frysta blåbär

1 Fryst banan

2msk ekologiskt acaipulver

1msk Agavesirap

0,5dl naturell yoghurt

Mixa allt i en blender och häll upp i skål. Toppa med skivad banan,ekologiskt jordnötssmör, granola, och färska blåbär.Till mina härliga acaibowls avnjöts ett ekologiskt detox te som kändes helt välbehövligt efter alla högtider. Eko kaffet är ett måste efter en sömnlös natt som det tyvärr ofta blir för småbarnsföräldrar. Glasen är fyllda med välkyld fyllig juice av aprikos, persika och äpple. Juicen är tillverkad utan socker och konserveringsmedel vilket är ett stort plus för mig då de flesta juicer i matbutiken är gjorda på koncentrat och innehåller massa socker.Förkylningar känns som dom ständigt lurar runt hörnet och därför kickar jag gärna igång dagen med en ekologisk ingefärashot. Ingefära är ju också bra för matsmältningssystemet och hjälper till med fettförbränningen.Hoppas att jag kunnat inspirera er till att njuta av en härlig frukost framöver. Tänk så glad en morsa skulle bli av en sånhär lyxig ekofrukost på sängen på morsdag!

Ruokavaliot ger er också 25% rabatt på hela KZ Clean Eatings sortiment 6-12.5. Missa inte det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.