Graviditetsillamående

Historien om Viggo del 3

Det skulle ta många veckor före mitt illamående skulle bli bättre. Tror det tog till vecka 16-17 före jag slapp spy alla dagar. Sen fortsatte jag spy i några veckor till men mer sporadiskt.

I samma veva hade jag sökt nytt arbete och skulle på intervju. Tog en tablett mot illamåendet och bad till högre makter att jag inte skulle spy under intervjun. Det gick bra i slutändan. Jag fick inte den tjänsten jag sökte men man skulle fixa en ny tjänst till mig. Lyckligare kunde ingen vara. Jag var lite nervös att berätta att jag inte kommer hinna jobba så länge förrän min mammaledighet börjar men det gick bra och min nya arbetsgivare stöttade mig till fullo.

Jag gick på semester från ambulansen i mars och i april skulle jag börja på nya jobbet, hemsjukvården. Det hade varit riktigt jobbigt att jobba på ambulans med illamåendet. Som tur var hade jag förstående arbetskamrater som lät mig köra mest så att jag skulle slippa lukta på diverse odörer.

Sista dagen före tjänstledigt firas med pizza

Så småningom började gravideten kännas riktigt bra och jag kunde njuta av den. Spyandet avtog helt och magen växte. De flesta hade vi berättat för och det kändes som att lyckoruset som uteblev från början hade kommit ikapp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.