Ultraljud 2

Historien om Viggo del 2

Julen och nyåret gick lite trögt och vi ville bara att det skulle bli nytt år så att vi skulle få ta oss genom dom kritiska veckorna.

Mitt illamående hade övergått till kaskadspyande. Fattar inte varför det kallas morgonillamående då det är 24/7 illamående. Och tröttheten sen. Låg typ konstant i sängen och orkade knappt ta mig upp. Men på något vis kändes det bra med spyor och trötthet. Det betydde ju att hormonerna jobbar i kroppen. Men huruvida krabatens hjärta skulle orka slå visste vi inte.

Äntligen kom dagen då vi skulle på ultraljudet. Hade knappt tid att känna efter om jag var nervös. Jag hade så fullt upp med spypåsar,saftflaskor och bananer i bilen påväg dit.

Tidigt ultraljud

Ultraljudet gick ju som ni förstår bra. Nu är den mest kritiska tiden över och vi kunde andas ut. Jag fick utskrivet tabletter mot illamåendet som jag kunde ta om jag var i riktigt behov. Jag kunde börja jobba igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.