Tillbaka till blogglivet

Nu 2 år senare kom lusten helt plötsligt tillbaka och jag är igen redo för att dra igång bloggandet igen. Mycket har hänt sedan sist och jag kommer anta att det finns såna som inte följt mig från förr så därför tänkte jag börja med ett litet presentationsinlägg och berätta om vilka ämnen jag kommer att tangera i bloggen.

 

Från reportage i Vasabladet med anledning av världsprematurdagen 2018
Foto: Jessica Lindgren

Jag heter Malin Ström och fyllde 30 jämnt i höstas. Jag är gift sedan 2015 med Jonas. Jonas har tidigare inte varit så intresserad av att figurera i min blogg och det får vi fortsätta respektera om det inte plötsligt skulle ändras. I början av december 2017 fick vi plus på stickan och vår bergochdalbana graviditet började. Den ska jag berätta mer om i ett annat inlägg senare. Hela hösten 2017 hade jag varit sjukskriven för att jag var påväg in i den ökända väggen, mer om det senare också. Vår bebis var beräknad till 11 augusti men redan 10 maj föddes Viggo i Åbo och vi bodde sammanlagt 11 veckor på sjukhus före vi slapp hem. En väldigt traumatisk historia för både föräldrar och baby. Sedan dess har vi haft en hel del sjukhus besök och ännu kommer det att komma besök eftersom det nu har konstaterats att Viggo har problem med sina njurar. Förutom allt detta är jag företagare och driver bl.a. min webshop My Trendy Home.

Inredning är mitt intresse och även om företagande är intressant,roligt och tidskrävande så är det inte något jag kan leva ekonomiskt på. Jag har jobbat som sjukskötare nu i 9år. Jag är för tillfället tjänstledig från mitt jobb på ambulansen och hann börja jobba på hemsjukvården en månad före mammaledigheten började.

Vad kommer ni att få läsa om i framtiden? Bloggen har ju namnet livets fina stunder men ni kommer också att få ta del av det som är däremellan dom fina stunderna. För det kan ju inte vara bara fint och bra hela tiden.

Det blir mycket prematursnack och det är också lite terapeutiskt för mig att få skriva av mig lite om det. Eftersom vi nu har blivit en familj så blir det en del familjeliv och barn, mammahacks, recept och så får ni följa med i Viggos utveckling. Hus och hem kommer också att få en stor del med DIY projekt, inredning, trender osv. Ett ämne är jag inte ännu så insatt i men skulle vilja bli det och förhoppningsvis vill ni också lära er tillsammans med mig och också ge mig tips om att bli mer klimatsmart och sträva mot ett mindre giftigt hem.

Hoppas ni vill följa med och glöm inte att följa mig på Instagram! Jag har två konton där @malinstrom88 är mitt vardagliga konto och @mytrendyhome_ tangerar inredningen.

Jag ska försöka hinna med minst 1 inlägg per vecka här. Och glöm inte att lämna en kommentar eller en tryck på gilla knappen så att jag vet vad ni gillar att läsa.

 

3 kommentarer Lägg till

 1. Christina skriver:

  Vad roligt att du börjat blogga igen! 🙂

  Gilla

  1. MalinS skriver:

   Ja det känns bra och jag känner mig inspirerad😊

   Gilla

   1. Christina skriver:

    Samma här. 🙂 Roligt att få bli ”mammabloggare”

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.