Höstfoto

Har rent ut sagt varken tid eller ork att blogga längre. Vet att ni är många som troget tittat in här dagligen och väntar på inlägg. Kanske kommer jag igång bättre om några veckor då jag börjar med julen här hemma. Men än så länge finns det ingen tid och ingen ork när jag sent på kvällen är klar med allt jobb. Det jag engagerat mig i senaste tiden vid datorn är att redigera för olika höstfotograferingar som jag tagit. Vi fick riktigt fint höstljus en kväll för familjefoto och sedan lite mer utmaning med skuggiga ansikten när det var dags för gravidfotografering en solig höstdag. Men fina resultat från båda dagarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.