Bloggsamarbete och lightboxar

Hej å hå!
Öppnar inlägget med min klassiska rad, var försvann solen? Just när jag blivit frisk(are) från min dunderförkylning och känner att jag vill börja vistas utomhus igen försvinner solen som stått ståtligt på himlen i flera veckor.Typiskt…

Affärerna går fint. Håll utkik efter ett nytt bloggsamarbete med fina CaisaK! Måste bara säga att Camilla som skriver på CaisaK är så himla lätt att jobba med och hon LEVERERAR! Jag har också svarat på några frågor så missa inte inlägget HÄR!

Annars har det kommit mera lightboxar i lager så nu är det bara att beställa på! Visst är dom fina lightboxarna! Dom passar ju till..ja..typ allt! Barnkalas, förlovningskalas, bröllop, dopgåva, inflyttningspresent, myskvällen, födelsedagspresent m.m. Vilket skede i livet som helst, you name it och en lightbox borde vara där och förgylla tillvaron!
DESSUTOM får man nu EU adaptern PÅ KÖPET! Kan det bli bättre?

Inlägget innehåller annonsering för My Trendy Home

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.