DIY Abstrakt konst

I min förra Vlogg tipsade jag om att göra sin egen abstrakta konst. Nu kommer fortsättningen då jag visar ett exempel hur man enkelt gör sin egen abstakta konst.

Abstrakt konst betyder att konsten inte måste vara en avbild av någonting utan det kan vara något som i sig är ett objekt. Man kallar det icke föreställande eller non figurativ konst. Jag har gjort min egna abstakta konst och det är superenkelt. Följ bara instruktionerna i min DIY video!

Om man vill kan var göra en trilogi (säger man så om konst?) alltså gör 3 olika tavlor och variera penseldragen. Häng sedan tavlorna bredid varandra och de gör en snygg helhet.  Du kan göra tavlorna i vilken färg som helst. T.ex. är ju midnattsblått och skogsgrönt snygga accentfärger i inredningen nu. Dock skulle jag rekommendera att göra alla tavlor i samma färg om du ska ha dem bredvid varandra. Men kom ihåg, LESS IS MORE! Överarbeta inte tavlan. Som Ernst brukar säga, i det enkla bor det vackra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.