LFS vlogg : Inred höstfint hemma

Nu är det dags för höstinredning hemma. Här kommer mina bästa tips och knix för att göra ett mysigt hösthem.
1. Inred med accentfärger. Det är lätt att integrera accentfärger på något enstaka föremål, kuddar eller en ny matta. Man måste inte köpa dyra grejer, åk till en loppis, köp en fin vas eller kruka i den accentfärg du vill ha. Accentfärger som är trendiga just i höst är t.ex. skogsgrönt och midnattsblått. Håll dig till mörkare toner i höst.
2. Använd punktbelysning. I dagens läge är det svårt att hitta snygga lampor som ger ett snyggt ljus. Jag försöker så långt det är möjligt att använda LED lampor. Återanvänd en gammal lampfot genom att spraymåla den i en ny färg.
3. Tillför din egen touch i inredningen för att göra den mer personlig. Har du en gammal släktklenod eller ett resminne, visa upp det och skapa stilleben.
4. Alla rum behöver växter för att tillföra något levande. Det finns alltid olika trendväxter och just nu är Monstera mycket trendigt. Fyll fönstren med växter för att få insynsskydd. Amplar har hög innefaktor nu, häng gärna flera amplar i fönstret på olika höjder. Amplar funkar också bra som insynsskydd.
5. Gör en tavelvägg och byt posters när du känner för det, det är inte dyrt men kan genast ge ett helt nytt inryck i rummet. Ett enkelt sätt är också att göra sin egen konst. Det behöver inte vara invecklat. Less is more.

En kommentar Lägg till

  1. Sofiasmode skriver:

    Härlig video och ljuvlig inredning 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.