Naturmaterial och skandinavisk design

En av montrarna som jag besökte på Formex var House Doctor. Vill man veta mer om House Doctor kan man läsa dethär inlägget –>KLICKETIKLICK<–. Tänk vilken lycka att få strosa runt bland alla produkter som man sett i kataloger och suktat efter. House Doctors monter på Formex brukar alltid vara välbesökt enligt dom jag pratade med. Tillsammans med en representant från House Doctor gjorde jag min vinter/jul beställning som kommer i lager inom någon månad. Jag ska väl inte börja plåga er med julprylar ännu, men så småningom kan jag nog inte hålla mig längre. I montern såg man väldigt mycket naturmaterial som blandas med snygga designklassiker. Naturliga färger som blandas med glänsande metaller. Gillar deras sittpuffar i mocka! Nu ska jag fortsätta redigera min vlogg. Inte bara en utan två vloggar är på G!
Ha en riktigt skön helg fina ni!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.