Höstlistan!


Vad är det bästa med hösten?

Det allra bästa med hösten är färgerna i naturen och att man börjar leva inomhusliv med mycket mys under filten och tända ljus. Stubbåkrar är också dåkarin tycker Leo!

Hur höstmyser du?

Inredningen är viktig för mig när hösten kommer. Jag plockar fram mera filtar,kuddar och mjuka fårskinn i soffan. Ljusen tänds i lyktor både ute och inne. En stor kopp varm choklad i soffhörnet och höstmyset är ett faktum.


Bästa höstträningen?

Jag brukar oftast komma igång lite bättre med min träning på hösten efter sommarens många ursäkter. Gärna går jag på bodypump, crossfit eller styrketräning. Iår tänkte jag också anmält mig till yoga!

Brukar du bli deppig på hösten?

Så länge vädret är vackert och naturen är fin går det bra. Men när löven fallit av, allt är mörkt och eländigt brukar jag nog gå in i lite höstdeppigt humör. Det brukar sitta i tills det kommer första snön och det ljusnar upp lite igen.

De bästa Finlandssvenska bloggarna att följa i höst?
Malins blogg, SiljeTherese, Caisak, Anna-Lena och SandraEmilia r att nämna några fast det finns många fler ännu!

Din favoritmaträtt på hösten?
Stek i ugnen med rödvinssås. En fredagsschnizel med bea brukar inte sitta fel heller.

Mysiga hemmakvällar eller party all night long?
100% Mysig hemmakväll.

Ska du resa någonstans?
Vi ska åka till Karon Beach, Thailand i vinter!!Så nu får ni ge mig era bästa Thailandstips för det är vår första gång till Thailand. Icke heller att förglömma att jag ska åka på Formexmässa till Stockholm.Ditt bästa boktips?

Om du är entreprenör är Fredrik Eklunds Sälj! en bok som iallafall gav mig några tankeställare. Feminismen pågår är också en bra bok för dig som vill veta grunderna om feminismen. Annars är jag nog ingen bokslukare...Läser hellre…bloggar…

Vilka serier följer du i höst?

Alla Real Housewives avsnitt jag kommer över. Greys Anatomy är också ett måste.Vad mer….JO! Berg och Meltzer om det kommer nya avsnitt i höst

Årets bästa sommarminne?

Jessica och Johans bröllop som vi var på här om helgen. Top notch verkligen. The Siewert Öholm Experience orsakade allvarlig träningsvärk i mina ben efter barfotadansen natten lång.Fantastiskt!
 

De fyra bästa höstlåtarna?


Feel free att kopiera listan! Länka gärna till ert inlägg i en kommentar också så att jag också får läsa alla listor! 
Önskar er alla en underbar höst!
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.