Formex mässan here I come!

Idag får det regna vad det vill för jag är på bra humör! Har fått både ett och annat gjort idag. Jag har plockat upp dom sista varorna som kommit (nyheter till shoppen!) och så har jag bokat min biljett till FORMEX mässan i Stockholm. Formex mässan är den största nordiska mässan för inredningsdesign. Jag har bl.a. planerat in besök hos House Doctor och Hübsch samt en föreläsning av Frida Ramstedt som bloggar på trendsenser.se  (en av mina stora idoler) och så förstås dra i mig massor med inspiration. Det ska bli SÅ kul att åka. Även om jag har lite lätt ångest över att flyga själv, är ju van att ha någon att hålla handen, men det ordnar nog sig. Det är ju trots allt bara en timmes flygning 🙂
Är det någon annan som är påväg till Formex?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.