Bostadsmässans badrum och vårt

Idag har jag varit på besök till Kristina kök för att försöka bestämma mig hur badrummets skåp ska se ut. Vi har kastat ut ett gammalt badkar som vi aldrig använt och istället skulle vi laga en bänkskiva där men det hela slutade ju med att vi ska byta ut alla luckor och lådor i hela badrummet. 
Eftersom vi inte fått oss riktigt bestämda ännu har jag inga bilder att visa av spektaklet, men istället kan ni ju beundra badrummen som jag tyckte var vackrast på Bostadsmässan.  Skulle gärna göra om hela alltihop men det är i för bra skick tycker vi för att byta ut alltihop. Så vi får nöja oss med nya luckor nu i några år till. Och det tror jag nog blir bra också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.