Bland buskar och perenner

Här var det längr sen ni fått någon uppdatering. Men jag antar och hoppas att ni precis som mig har full upp med att njuta av sommaren. Jag har skrivit flera inlägg men inga som jag publicerat just nu, dom sparar jag till senare i höst 🙂 

Det jag bl.a. har pysslat med är att gräva upp en halv lupinrabatt. Jag älskar lupiner men när dom blommat färdigt har rabatten sett för jäklig ut. Så nu blev det en rad med jättefunkia, låga lila blommor som jag inte veta vad dom heter och silverarv som kantväxt. Hoppas det växer till sig och blir fint.
Jag flyttade några lupinrötter till baksidan av terrassen där jag också grävde ner lite mer funkia och ormbunkar. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.