Hello Summer

Helgen har varit lite trög i mitt huvud p.g.a. regnet men nog har jag ändå hunnit med ett och annat. Bl.a. bastukväll med fina vänner och på söndagen firade vi kusinens konfirmation i Korsholms kyrka och sedan massor med gottinanna hemma hos dom i Smedsby. Nästan mätt i magen ännu idag.
Annars måste jag bara säga ÄNTLIGEN sool!! Som jag har väntat dom senaste dagarna! Tog en lång sovmorgon idag och nu har jag packat varor som ska föras till posten. Sedan ska jag lägga mig i solen och slappa lite. Om förstås inte andan kommer på och det blir en photoshoot ute när solen ändå lyser. Härliga sommar! Nu ska jag njuta!
Ps. ni har väl inte missat att nya trenden är naturliga material i inredningen. Så in med era terrakottakrukor,bort med gardinerna och fyll fönstren med blommor för en orangerikänsla inomhus.

Lightboxen i storlek A4 från www.mytrendyhome.fi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.