Ett livstecken.

Måndag igen. Känns som att veckorna gårså snabbt nu. Men denna vecka känns enda helt okej att påbörja eftersom det är sista arbetsveckan före min sommarsemester. Men företagare har väl ingen semester tänker ni då?? Och så är det nog. Men från mitt ”riktiga” jobb har jag semester. Att sköta bara ett jobb i några veckor känns nog som semester för mig. 
Vad ska jag göra i sommar då?
Vi ska åka på en snabb resa, vi ska vara på villan och njuta. Sola,bada,basta,plocka blommor och njuta av sommarvädret helt enkelt. För iår måste det väl bli riktigt bra sommarväder när vi har flera slarvår bakom oss.
Har varit ute i trädgården och grävt upp lite perenner som inte tycks ha överlevt den tuffa vintern. Usch vad tråkigt att sådant som just börjat växa till sig och rotat sig inte visar några livstecken alls efter vintern. I rabatten som jag gjorde ifjol har jag fått byta ut flera perenner. Hoppas bara de klarar nästa vinter.

Förresten följ mig gärna på instagram @malinstrom88  och också samma namn på snapchat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.