En ytlig blogg

En sjukligt grå dag detta. Har till och med börjat hinna följa med lite i alla åsikter i bloggvärlden och kommit fram till att jag är ganska nöjd med min blogg precis som den är.
När jag startade den här bloggen var tanken att det bara skulle finnas inredning här men det har ju lite blandats med allt möjligt annat. Men det är ingen åsiktsblogg och jag försöker att inte deppa ihop i mina inlägg eftersom jag vill fokusera på det positiva. Därav namnet Livets Fina Stunder. Nu är jag inte så dum så jag tror att livet bara består av fina stunder visst finns det en hel del negativt också, men jag vill inte sprida negativitet.Jag vill vara positiv! I alla fall försöka mitt bästa till att vara en positiv människa även om pessimisten Malin allt som oftast tar över. Så varsågod och kalla mig ytlig eller vadsomhelst. I slutändan tror jag nog de flesta vet att det bara framkommer en bråkdel av en människas liv i en blogg, och ingen bloggare är skyldig att spy ut åsikter eller skriva ut sina djupaste känslor och hemligheter heller om man inte vill det. Men visst är det bra att det finns sådana också som får igång en diskussion om olika ämnen men jag är inte en av dom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.