Fantastiskt fina mönster

Igår kom en del varor igen. Konstigt att alla transportbolag som varit hittills har alla ringt på förhand. Alla förutom Posten…Men nu klagar jag inte på posten, jag är faktiskt förundrad över vilken bra betjäning jag fått på svenska där. Hursomhelst ska jag nu komma till poängen. I paketen fanns så fina grejer från House Doctor. Ännu finare än på bilder. Mönstren på förvaringslådorna och anteckningsböckerna var så vackra. Clipsen kommer nog också att bli en av mina favoriter i shoppen. Nu hoppas vi att det sista fixet går snabbt så att jag hinner lansera denna vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.