En förhandtitt!

Förlåååt kära bloggläsare som troget tittar in på bloggen utan att hitta någon uppdatering. Jag har haft så fullt upp med jobb på ambulansen,skolningar och förstås webshoppen. Nu framskrider allt precis som det ska och så fort jag fått klartecken från Klarna (som kommer att bli betalningssätt på shoppen) och jag fått det aktiverat så är det dags för lansering! Så sjukt spännande! Det ska bli så roligt att visa er vad jag gjort hittills. I förra veckan kom alla varor. Lastbilsleveranserna avlöste varandra alla dagar och alla varor är nu genomkollade och införda i shoppen.
Nu är det ju ännu kvar att en hel del kvar att göra. T.ex. ska hela webbshoppen översättas till finska. Det är så frustrerande att vara svenskspråkig i Finland, men jag vägrar låta det begränsa mig! Det ska nog gå bra. Sedan ska jag ännu checka och dubbelchecka allting lägga in logon m.m.
Jag har fått mycket respons redan och många följer med på Instagram och inspirationen flödar redan på My Trendy Homes instagramkonto. Bara för er som varit så tålmodiga ska ni få se en liten smygtitt på hur mytrendyhome.fi kommer att se ut. Logon är inte klar ännu så den logo som finns på sidan just nu är en provisorisk logo 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.