Hübsch på My Trendy Home

Nu till nästa märke ni kommer att hitta på My Trendy Home. HÜBSCH INTERIOR är danskt designade produkter av hög kvalité. Inredningen ska inte bara vara snygg utan även praktisk. Personlig inredning med skandinavisk design. Rymd, ljus och möjlighet till kreativitet är viktigt för att skapa ett hem att trivas i.

För att säkra sin unika stil så designas produkterna i Danmark, men produkterna tillverkas över hela världen och främst i Asien. Hübsch övervakar samarbetet nära för att säkra goda arbetsförhållanden både för arbetstagarna och miljön. Hübsch har många fina produkter och jag har valt ut ett sortiment som inte kommer göra er besvikna.

Mera inspirerande bilder från Hübsch hittar ni bl.a. på My Trendy Homes Pinterest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.