HOUSE DOCTOR PÅ MY TRENDY HOME


Det märke som My Trendy Home kommer att ta in mest produkter av är märket HOUSE DOCTOR!
House Doctor har varit ett mycket populärt märke de senaste åren och ännu populärare blir det. House Doctor är ett familjestyrt inredningsföretag i Danmark. Märket är provokativt, personligt och informativt. Många trendprodukter som vi ser i inredning har sitt ursprung från House Doctor.
Med vår och sommarsäsong kommer behov av förnyelse. Man vill leva enkelt och helst utomhus på terrasser och balkonger. Mixa gammalt och nytt, skapa ett hem där du kan slappna av. Mixa olika material istället för att matcha.  Material som trä, sten och metall ger textur och personlighet i inredningen. Ta inspiration från naturen och inred lätt, luftigt och avslappnat. Färger som framhävs är mjuka och naturliga toner av sand och grått samt olivfärg. Med inslag av blått och grönt framkommer lekfullheten i inredningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.