Fyra favoriter

on
Vilken dag som helst nu borde varorna vara påväg från mina leverantörer. Ska bli så kul att plocka i produkterna och se. Jag har beställt lite allt möjligt. Ljusstakar,krukor,kuddar,koppar och skålar m.m. När jag har lite mer tid så ska jag berätta lite mer om vilka märken ni kommer att kunna handla i min webbshop. Men tills den dagen kommer får ni ta och lyssna på mina fyra favoriter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.