En fin söndag

Dagens väder har visat sig från sin bästa sida. Var ute på en kort promenad med Leo från morgonen och visst är det vår i luften nu. Sedan har jag hunnit pynja på lite i trädgården och efteråt blev det ugnslax till middag. Nu har vi just kommit hem från Rangsby där vi varit på födelsedagskalas hos Jonas syster. Det har varit en skön avkopplande helg. Men imorgon börjar nu intensiv vecka och jag kommer att köra fullt ös hela veckan! Följ mig gärna på instagram där jag uppdaterar oftare under stressiga tider ☺

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.