Bildbomb från kontoret

Nu mina kära bloggvänner ska jag visa er lite bilder från hemmakontoret. Från början hade vi ju en svart tapet i rummet om inte gjorde så bra i rummet. Ljuset är dåligt i rummet så vitt blev färgvalet. Eftersom jag fastnade för färgen Paperi från Tikkurila redan när jag målade vardagsrummet så tog jag det säkra kortet och körde på samma nyans igen. Taket var vitlaserat sedan tidigare. Skrivbordet,en lådhurts och ett packningsbord (som inte syns på bilden) beställdes från Ikea. Skrivbordet har placerats enlig Feng Shui regeln att man sitter vänd mot dörren så att man ser dörröppningen. Som inspirations/anslagstavla har jag ett armeringsnät som jag använder stålhängare,s-krokar och knipor i för att hänga upp vackra saker jag vill ha där. På bilden skymtar ni också namnet på min webshop, MY TRENDY HOME!

Ikea,BEKANT,IVAR,armeringsnät,DIY,kontor,skandinaviska hem,scandinavian interior

En kommentar Lägg till

  1. Väntar med spänning på webbshoppen! Och allt ser så snyggt ut på ditt kontor. Lycka till!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.