Typiskt mig

Hej och hå här rullar dagarna på! Enligt mig nästan för snabbt. Börjar nästan känna mig lite stressad men ändå inte. Har tänkt lansera webbshoppen före sommaren så nu går allt på högvarv här. Idag har jag testat ta lite produkt bilder. Inte av produkter som kommer att finnas i webbshoppen utan mest för att testa lite ljussättning, bakgrund osv. Började med att jobba med lite folie och lite skrattade åt mig själv. Funderade vad jag skulle använda som bakgrund och snabbt slog det ju mig att en vit mörkläggningsgardin säkert skulle funka. I en snabb snilleblixt skulle jag ”låna” från vårt sovrum men naturligtvis bröt jag ju sönder hela uppläggningsanordningen. Haha. Meddelade Jonas via chatten att det har hänt ett litet erhmm.. misstag.. här hemma.  Nu har jag strikta orders att hänga diverse filtar och tepan i fönstret så inte Jonas ska bli störd av morgonljuset. Så off I go!
Men jo,test produktbilderna blev väl helt ok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.