Arbetsrummet

Idag har jag gått på högvarv från morgon till kväll. Förberedde igår och började måla idag i vårt extra rum/gästrum som nu ska bli mitt arbetsrum. Naturligtvis hamnade jag att rusa iväg och handla mera färg mitt i arbetet precis som det brukar bli när jag är igång. I rummet är det ljusgrå väggar och en svart med mönster. Den svarta väggen blev nu vit i färgen Paperi, samma färg som jag målade vardagsrummet i. Skulle gärna ha lagt in nytt golv på övre våningen också men det får bli i något senare skede. Beställningen är gjord till Ikea och den hoppas vi kommer fram i början på nästa vecka. Har också begärt att maken ska ta hem nät av armeringsjärn som jag ska göra lite DIY av. Maken ställer sig väldigt frågande till vad jag ska använda det till 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.