Har jag blivit vuxen nu?

Har jag blivit vuxen nu när jag åker hem från ett 24h jobb för att fortsätta med nästa? Konstigt att man känner sig vuxnare och vuxnare hela tiden fast man redan är närmare 30 än 20 och varit vuxen ganska många år redan. Nu borde jag börja åtgärda kontors-situationen och sluta sprida ut mig på köksbordet. Bestämde mig från och med denna vecka att jag inte ska sitta med datorn och jobba hela kvällarna. Kvällar är min egentid utan jobb. Tror det blir ett bra beslut.

En kommentar Lägg till

  1. Christina skriver:

    Det låter som ett bra beslut! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.