Företagarfunderingar

Varför råkar jag alltid ut för sådant som ingen annan råkar ut för? Min lärare från YA tog kontakt med mig och meddelade och jag inte blivit godkänd av examensnämnden. Vilket tydligen hade blivit något problem med pappersarbetet från skolans sida för enligt dom är jag långt över godkänd. Nåja nu ska dom ta upp det på nästa möte så borde det lösa sig.
En examenspresent till mig själv har jag redan köpt och börjat använda. En italiensk läderväska från Stella Dutti. Sen hoppas jag att jag får ett papper i handen nu så småningom då jag gjort arbetet för det också.

Just nu städar och plockar jag. Funderar på företagande och lyssnar på podcasten Projekt Framgång. 
Ett tips för er som är intresserad av företagande är att lyssna på Malin och Kugge. Känner mig alltid lite mer inspirerad efter att jag lyssnat på podden. Nu ska jag fortsätta försöka organisera mina 10 000 företagsfunderingar.

En kommentar Lägg till

  1. Ida-Marie skriver:

    Super fin väska, och hoppas det löser sig med examensnämnden 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.