Dagarna går på Mauritius

 Nu har vi ÄNTLIGEN sol igen på Mauritius. En oväder har varit här och regnet har öst ner i flera dagar. Det har också hunnit orsaka mycket skada för lokalbefolkningen och vi fick orders att stanna på hotellet igår. Mycket har varit stängt pga vädret. Men nu återgår vi till det normala igen med sol och bad. Känns lite dumt att vårat största bekymmer är om vi ska äta trerätters eller tvårätters medan tiotals kilometer bort kämpar man för att hålla vattnet borta från det lilla man har från förr. I förrgår slapp vi ändå iväg på en utflykt och fick se både vattenfall och den sjufärgade jorden samt vulkankratern. 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.