Wolfrace 2016

Tänkte kika in och ge er ett litet tips nu när ni kommit igång med träningen efter alla ledigheter. Det är ju så att Närpes Brandklubb kommer att orda evenemanget Wolfrace den 14 maj iår i Närpes, så ta nu chansen, gå ihop ett lag eller ensam och anta utmaningen! Wolfrace kommer att bli en cirka 8km hinderbana på Vargberget. Man behöver inte vara elitidrottare utan vem som helst kan delta. Så småningom kommer vi att meddela mera om anmälningar, priser o.s.v. Man kan gilla Närpes Brandklubb på facebook så ser ni alla uppdateringar om Wolfrace 2016.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.