Tikkurila Paperi F497 i vardagsrummet

Jag har ju målat om i vardagsrummet och nöjd blev jag. Valde Tikkurilas färg Paperi F497. Väggarna  gick före  i beige och redan när vi flyttade in funderade jag på att måla någon nyans ljusare men nu var det då dags. Rummet blev ljusare och större och samtidigt bestämde jag mig för att strunta i gardiner, bara låta ljuset flöda in.

En kommentar Lägg till

  1. Petra skriver:

    Riktigt fint! Spännande utan gardiner tycker jag, vi har bara två mindre sidogardiner i vårt vardagsrum och de kunde jag egentligen klara mig utan också. 😉 Och bordet sen. Så tjusigt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.