Övning ger färdighet

Hade tänkt fotografera inomhus men tyvärr gör vintermörkret sig till känna även dagtid. Saknar vårljuset. Som tur är skall vi ju snart åka till tropiska värmen på Mauritius. Fick nöja mig med att öva lite mer med nya objektivet istället och idag blev det fåglar. Rusning runt fågelhuset nu när vädret varit kallt. Ett kamerastativ har jag också inhandlat för en billig peng på Halpa-Halli. Tyvärr har jag väl missat alla vackra norrsken som varit under senhösten.

2 kommentarer Lägg till

  1. Jessica skriver:

    Det har jag tänkt att jag skall köpa mig också. Men mest av allt skulle jag vilja ha en ny kamera 😉

    Gilla

  2. Christina skriver:

    Se efter bara med kamerastativet, min fotolärare rekommenderade inte H-Hs stativ eftersom de blir skrangliga efter en tids användning.. Anttila har rätt förmånliga stativ de också, jag har ett Manfrottostativ som jag är riktigt nöjd med.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.