Odlingstrend

Grönt är skönt. I alla fall om man skall tro trenden inom inredningsvälden just nu. Gröna textiler är inne nu på våren och man ska gärna inreda med växter. Men inte vilka väster som helst, utan speciella växter som elefantöra, aralia, sophora prostrata, monstera och kaktusar både stora och små. Örterna skall finnas redo på köksbänken.

Men till växterna ska man ju också ha krukor och vi börjar gå från att ha bruna påsar runt krukan och övergår till glansiga krukor gärna i varma metaller som koppar och mässing. Även ampelkrukor gör sin comeback från glada 90-talet. Placera gärna växter i olika höjder på piedestaler. Mönstren på krukorna skall vara sk. reliefmönster. Keramik är populärt och också keramikkrukor med glasyr.

Källor 1/2/3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.