Nyårsdukning

Iår ska vi fira in nya året med ungefär samma gäng som alltid firar nyår tillsammans.Vi planerar en meny i mellandagarna och på nyårsafton träffas vi och så tillreder vi trerätters tillsammans. På menyn iår står bl.a. rödbetssallad med fetaost och valnötter, biff wellington och citronsorbet med champagne.
Ifjol firade vi in nya året hemma hos oss och jag dukade fint med kristallglas, hyacinter och grönt. Klippte löpare i silvermönster och satte tvärs över bordet istället för  rakt i mitten. Glasburkar i olika storlekar penslades med äggvita och strösocker på. Ger ett gnistrande fint ljus passande till nyår.
Hoppas ni får en fin nyårsafton och ett Gott Nytt År 2016!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.