Julklappar

Hoppas att er jul har varit lugn och härlig. Nu tar vi nya tag denna vecka för att fira igen mot slutet av veckan. Nyårslöften tänker jag inte avlägga. Känns onödigt. Jag lägger upp mina mål vartefter och uppfyller dom vartefter. 
Min finaste julklapp fick jag av maken och det var ett nytt objektiv till kameran, ett Tamron AF 55-200mm Di II LD Macro. Var ute med Leo idag och provfotade lite. Ännu krävs lite träning men supernöjd med objektivet är jag iaf.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.