Dan före dopparedan

Det är så länge sedan jag varit ledig över jul så jag vet knappt vad det är meningen att man ska göra 🙂 Men uppesittarkväll idag då lär ska vara the happening. Julskinkan tillreds här redan idag och dopp i grytan är ett faktum. Brukar ni doppa i grytan? För er som inte vet vad det är, så använder man den salta vätskan som kommer av skinkan och skär bröd i små bitar och doppar i vätskan. Jag har i sista minuten tillrett julgodis, nämligen klassikern myror. Enkelt, snabbt och gott precis som man vill ha i juletider. Skulle gärna koka mer julgodis och julbaka men tänker inte stressa fram det iår. Det blir som det blir.
Jag är så tacksam för er både nya och gamla läsare. Vissa av er som troget tittar in alla dagar fast det ibland blir skralt med uppdateringar. Nu ska ni må så gott under julhelgen och kom ihåg att slappna av också och inte bara stressa!
En riktigt God Jul på Er alla!

2 kommentarer Lägg till

  1. Sanna skriver:

    God jul! 😀

    Gilla

  2. Maria skriver:

    Myror lagade vi ifjol! Men i år blev det \”bara\” knäck och ischoklad 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.