Yrkesexamen & årets julgran

Idag har jag varit på YA för mina två sista examenstillfällen och jag blev godkänd! Så nu är det bara att vänta på pappret i posten så är det KLART! Mina bedömare idag var Cecilia, Malin och Håkan. Det känns alltid lite nervöst för examenstillfällena. Mest för att man lagt ner så mycket jobb på att fundera ut företaget och sen kan experterna komma och säga att det är helt åt helskotta. Men nu gick det ju inte så idag 🙂 En grov sammanfattning av bedömningen; en bra och utförlig affärsverksamhetsplan med lite finslipning kvar.

Nu kan jag fira jul med ro i sinnet att allt är klart såhär långt! Dags att slå in julklapparna och sätta dom under granen. Har egentligen bara 1 julklapp kvar att köpa så är det klart. Borde julstäda ännu idag också… 8 dagar kvar till julafton nu! 🙂

4 kommentarer Lägg till

  1. Sanna skriver:

    Fin gran 🙂

    Gilla

  2. Michelle skriver:

    Jättefin julgran!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.