Luciahelg

Tänkte kika in och önska er en riktigt skön luciahelg! Fredagen till ära skall jag och maken gå till Red & Green och äta middag ikväll. Men först ska jag lägga jullistan att spela, ta fram granen och börja pynta. Hoppas den ryms där jag tänkt efter att jag möblerat om i vardagsrummet. Kom in i en riktigt avslappnad känsla efter att jag lämnat in min affärsverksamhetsplan. Ska fortsätta vara avslappnad ännu någon dag förrän det är dags för 24h jobb igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.