Julklappar och längtan efter snö

Har redan hunnit shoppa julklappar på morgonen. Det är så lätt att nätshoppa hemifrån soffknuten med hunden som fotvärmare. Hoppas att jag ska kunna göra resten av inköpen i Närpes centrum för att att stöda dom lokala företagarna också. Var handlar ni era julklappar?
Några tips om ni vill nätshoppa julklappar till billiga priser:
1. SALANDO-LOUNGE
2. MEMBERS
3. DinoDina
 http://www.dinodina.com/sv/ 

Men hörni var har snön lämnat? Läste igår på svenska yle att det skall bli en vit jul. Det hoppas jag innerligen. Man finner inte den rätta julstämningen om inte det är en vit jul. Man kan ju försöka in i det sista med juleljus och julmusik men det blir inte detsamma.VISST?! Nu ska jag koka lite mosmat åt min hungriga mage före min akuta tid till tandläkaren. Förra gången jag var på akuttid drog dom ut en visdomstand och det blev så invecklat att både jag och tandläkaren var helt genomsvettiga innan den var ut. Denna gång har en tand gått sönder. Har jag nämnt att jag har tandläkarskräck?! Wish me luck.

 

En kommentar Lägg till

  1. Christina skriver:

    Ujj, låter som när jag drog ut min första visdomstand. De tre andra har eller skall opereras bort. Det gick betydligt enklare än när den första drogs ut. Hoppas du överlever dagens tandläkarbesök.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.