I min Walk In Closet

Har haft fullt upp med skolarbete senaste dagarna nu. Denna vecka skall dom inlämnas och nästa vecka är det examensprov. Så håller vi tummarna att det går bra så kanske jag blir färdig med skolan detta år 🙂
Hyllorna i min walk in closet fick några nya tavlor i höst från Desenio. Tavlan med läppavtrycken fick jag på min möhippa av mina fina tjejer som var med. Marmorlådan har jag klätt själv i plastfilm. 

En kommentar Lägg till

  1. Petra skriver:

    Minsann har du öga för att skapa vackra rum! Jättetjusigt! Jag har också en walk in, men inte ser den ut sådär inte… 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.