Bloggar från Syd-Österbotten

Har länge funderat vad som saknas i framkanten av den finlandssvenska bloggvärlden och har kommit fram till att det finns alldeles för lite Syd-Österbottniska bloggar som får komma fram i rampljuset. Eller är det så att vi bloggar mindre här söderöver? Hur som helst så har jag sammanställt några av mina favoriter från Syd-Österbotten.  
Sara Berg – Min absoluta favorit just nu bland sydösterbottniska bloggar. Vasabo just nu men ursprungligen från Närpes. Här hittar man allt från mode till inredning allt toppat med vackra bilder.
Emma Rosengård – en fotoblogg med fantastiskt fina fotografier. Innehåller allt från mode till mat och resor. Besök om ni inte redan gjort det!
Photos By Pattra – Inte att förglömma Emmas storasyster som också fotograferar underbara bilder. Pattra fotograferade också oss på vår bröllopsdag. Man blir lika imponerad alla gånger hon lägger ut nya bilder.
På Kvarnbacken – Harrströms egen bloggare som skriver om sin familj och inredningsdrömmar.
Lyckoslanten – om guldstunderna. En estetiskt vacker blogg med mycket rosa,pioner,romantik och resor. Helt enkelt en blogg i min smak.
Vardagspärlor och småstjärnor – en blogg om föräldraskap. Mycket underhållande att läsa om minstingens påhitt även om man själv inte är förälder. Här hittar man också roliga recept och pysseltips.
Börknäsliv – en soppablogg som Patricia själv kallar det. Främst handlar bloggen om familjen och djuren men nu och då river hon till med inlägg som faktist väcker tankar och funderingar hos läsaren.
Lämna gärna kommentarer på fler Syd-Österbottniska bloggar som jag missat! 

2 kommentarer Lägg till

  1. Anonym skriver:

    Hej MalinEtt o annat på Mommos horisont.RoosbackenVformKakkakaffeJosefinaAlternativbloggenTrillingfarfarVälkommen till NyhagaSådana som ja läser å är från Sydösterbotten……finns säkert fleraMargaretha

    Gilla

  2. Sara skriver:

    Oj va glad ja vort tå ja läst inlägge! You made my day! :))

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.