Dagen då vi tänder första ljuset

Idag bestämde jag och maken oss för att åka ut på en biltur. Jag satte mitt sikte på julmys på Stundars men maken var måttligt imponerad. Istället for vi österut via Teuva och vidare till Kauhajoki. Vi körde runt lite och så förstås tog vi chansen att se oss runt i några butiker som hade söndagsöppet. Lite julklappshandel skadar ju inte. HATAR att springa på stan några dagar före jul och desperat söka någon ogenomtänkt julklapp.

Efter turen till Kauhajoki har vi svurit i kapp när vi hängt upp det som var kvar av utebelysningen och sen har vi ätit gröt och druckit glögg. Fick också äran att klippa makens hår, börjar bli lite vanare nu när jag gjort det ett tiotal gånger. Och tydligen är han nöjd själv också eftersom jag får fortsätta klippa 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.