Christmastime is here

Long time no see brukar man väl säga efter över en veckas uppehåll. Julpyntet är alltså framme hos oss. Stjärnorna hänger i fönstren. Glöggen kokas alla kvällar. Julmusiken spelar i högtalarna. Stämningen infinner sig helt enkelt. Funderade att jag ska börja med lite julbak någon dag också men än så länge är det utebelysningen som är prio ett. Eller julbelysningen är väl inte egentligen prio ett, egentligen är nog min affärsverksamhetsplan PRIO ETT. Har nämligen tänkt hinna göra klart skolan den här terminen.Wish me luck.

Har haft lite mycket förra veckan med allt från skolarbete och julpyntande till en dag på brandstationen evenemanget. Och vilken lyckad dag vi fick sen. På brandstationen kunde man t.ex. prova släcka en brand med släckare eller brandfilt, göra en brandövning i mörker, spela spel och lära sig hur man testar och byter batteri i sin brandvarnare. 500-600 besökare uppskattningsvis hade vi. Helt över förväntan! Nu är det alltså nationella brandsäkerhetsveckan. Mera info om brandsäkerhetsveckan hittar man HÄR . Kan rekommendera en app som heter Kipinä som påminner dig att testa din brandvarnare 1 gång per månad och samtidigt som du gör det har du möjlighet att vinna en smart tv värd 600€.

En kommentar Lägg till

  1. Petra skriver:

    Kööör! 🙂 Jag är också snart redo. Kanske en vecka till, eller så.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.