Så var det dags

Fredagen den 13:e kan jag inte säga har fört med sig otur. Däremot min otur mer telefoner kunde ju ha varit bättre denna vecka. Har sänt iväg min telefon på service så jag fick ta ibruk min übergamla knapptelefon. Som tur var hade svågern en extra xperia som jag fick låna under tiden.
Idag var då dagen då jag tvättade köksfönstren och första julstjärnan kom i köksfönstret. Lyssnade på julmusik och i nästa ögonblick var alla juldekorationslådor nere från vinden. Fick inspiration att göra en adventsstake. 
Tyvärr har jag ingen kamera för tillfället och lånetelefonen har inte så bra kamera så ni för nöja er med lite halvdåliga instagrambilder. Bjussar också på några jullåtar ifall ni inte kommit riktigt i stämning ännu. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.