Utlottning!

Min mamma startade sitt företag för 20år sedan, Linda Tours.
Förra helgen reste ca 70 personer på jubileumsresa för att fira de 20 åren med glada resenärer och upplevelser.
Jag brukar få två frågor ställda med jämna mellanrum gällande företagande som jag tänkte skriva om.
1.Var det inte jobbigt att mamma var mycket bortrest när du var liten?
Visst var det jobbigt ibland,jag saknade ju mamma när hon var borta.Oftast betydde det att både mamma och pappa for bort eftersom min pappa är busschaufför och oftast kör på mammas resor. Min syster och jag var mycket hos Fammo och Faffa och Momma men det är inget vi har tagit skada av kanske mer tvärtom.Om man svänger på steken,tänk alla de gånger vi inte lämnade hemma utan fick följa med på resor,vilket vi ju oftast gjorde.Tänk er hur mycket jag och min syster sett av världen bara p.g.a. det. Många av mina kompisar hade knappt varit till Sverige och jag hade besökt många länder,fått uppleva många olika kulturer och andra upplevelser som jag aldrig kommer att glömma.

2.Har företagande i hemmet avskräckt dig från att starta eget?
Svar:Nej.Men däremot har jag fått se företagandets både fördelar och nackdelar vilket jag tror gett mig en realistisk bild av företagande. Jag har lärt mig att förtagande är inget som bara en i familjen gör utan hela familjen blir involverad på ett eller annat vis.

..Nu till poängen!
Linda Tours lottar nu ut en cabinväska värd 60€ på Facebook.
Så gå in på fb,gilla Linda Tours sidan om du inte redan gör det och dela bilden!
–>KLICK<– 

Lycka Till

Boka Er nästa resa på hemsidan
www.lindatours.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.