Dethär med träning

Nu skulle ju inte jag kalla mig vältränad eller fitnessexpert.
Men min önskan just nu är att bli STARK.
Hur kroppen ser ut är inte lika viktigt.Men visst får den bli lite mer rippad på samma gång 🙂
Jobbet som jag har är ganska krävande för kroppen.Inte på samma vis som på en avdelning,på ambulans behöver man mer styrka för att orka med bår och patient i det dagliga arbetet.
Så min plan är nu då att försöka träna 3 dagar i veckan. 2 dagar starting strenght och 1 dag crosstraining. Men gärna 3 dagar styrketräning dom veckor som jag inte har möjlighet att delta på crosstraining. Nu börjar jag med riktigt små vikter och trappar upp 2,5kg/träningstillfälle.
De dagar då jag inte tränar ska jag inte äta så mycket kolhydrater och fett. Men de dagar då jag tränar så äter jag (bra) fetter och kolhydrater i form av fullkornspasta eller dylikt. Alla dagar ska jag äta 2g protein per kg kroppsvikt + extra BCAA efter styrketräning.
Låter som en bra plan eller vad tror ni experter?
Men hur bra jag är att hålla den sen…
Ärligt talat så ska börja med att fuska över veckoslutet 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.