Oj så tidigt!

Tänkte ta upp dethär med tidigt julpyntandet.
När är det okej att börja?
Jag tycker att var och en måste få bestämma själv.
Så fort vi går in i november börjar det klia i fingrarna på mig.Jag har ju alltid tyckt att det är roligt med inredning och pyntande överlag så det är väl inte så konstigt att det är likadant med julpynt.
Såhär brukar det gå till hos mig;
Först plockar jag fram fönsterstjärnorna (i början av november) och byter till mina jul-gardiner som i mitt hus ju är lika vita som mina höstgardiner men med någon snöflinga på. Många ljusslingor kommer fram och jag börjar plocka in kottar och granris från naturen.
Sedan närmare advent plockar jag fram tomtar och sådant som är riktigt ”juligt”.
För enligt mig är ju inte stjärnor i fönstret så juligt.
Vi har ju stjärnor på allt annat i inredning också.
Jag vill hellre ha mitt julpynt framme långt före jul för att invänta julen,komma i julstämning.Efter julen däremot då vill jag plocka bort allt ganska snabbt.Det är ju liksom över då,inget att vänta på längre.Första vardagen efter nyår brukar det vara bortplockat.
Det är ju tur att vi alla är olika 🙂
Avslutar med lite bilder från Jul 2013

 

En kommentar Lägg till

  1. Anonym skriver:

    Alltid stör det någon vad än man gör. Jag har satt upp gråa vintergardiner och snaaart tror jag nog jag ska sätta upp julstjärnan i vardagsrumsfönstret men resten får nog vänta till första advent/lilla jul. Sen är jag som du och vill ha bort allt genast efter nyår. Då får det vara vitt och juligt 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.