Cykelhjälm

Jag har länge funderat på att införskaffa mig en cykelhjälm men inte kommit mig till.
Om nån vet hur snabbt olyckan är framme så borde det väl vara jag.
Men min ursäkt är att jag inte har hittat nån jag riktigt gillar och passar i.
En dålig ursäkt alltså….
Men det finns ganska dåligt utbud av hjälmar eller iaf snygga hjälmar.
Nu har jag hittat ett märke som heter Nutcase som gör snygga men DYRA hjälmar.
Men bättre kanske att lägga lite mer pengar i en hjälm som man faktiskt använder än en som man inte gillar som ligger och skräpar i garaget.

2 kommentarer Lägg till

  1. Precis samma har jag tänkt! Då jag åker till \”stass\” nästa gång ska jag se om jag hittar en jag gillar. Galet att säga till barnbarnet hur viktigt det är med hjälm och själv har man ingen. Dessutom har vi på riktigt sett hur viktigt det är med hjälm, fast det den gången gällde mopedhjälm.Lycka till med letandet : )

    Gilla

  2. Anonym skriver:

    Hej! Få blir snygga i cykelhjälm. Mitt råd är att du hittar en hjälm som inte klämmer någonstans. Jag köper hellre en ful men bekväm hjälm än en snygg som man får huvudvärk av. efter ett tag.Kram Cajsa G

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.