Hallen

 När vi flyttade in i huset hade jag bestämt mig för att hallen skulle lämna med den tapet som redan fanns där, men lite över 1 år senare bestämde jag mig för att jag inte ville ha dom bruna tapeterna längre. Väggpanelen målade vi i vitt när vi flyttade in och nu har taket vitlaserats.
Trappan fixade vår kära granne.Den fick trappsteg i bok och ännu är det i planerna att eventuellt lägga in en ljusslinga längs med kanten. 
Tapeten som vi valde kommer från Borås tapet och heter ”Pigkammaren”.
Under trappan finns nu en kista från Jysk som rymmer massor med skor,halsdukar,mössor m.m. Även lite mer upphängning har vi fixat till där.
Spegeln skall hängas upp ännu men annars börjar det bli klart nu:)
 

2 kommentarer Lägg till

  1. Anna-Lena skriver:

    Alltså den är helt ljuvlig den där tapeten! Det var faktiskt i kvisten som jag blev sugen på att ha den också! 🙂 Skulle passa bra där hos oss, vi har vit halvhög panel och enfärgat grått målat ovanför. Skulle gärna ha nåt mönster istället.Den påminner lite om din bloggbakgrund förresten 🙂

    Gilla

  2. Jag var lite osäker först med mönster men fästmannen tyckte promt att det skulle vara mönstertapet och denhär tapeten tittade vi på redan för 1 år sedan så det blev ett enkelt val.Tyckte den passade riktigt bra i hallen även om den heter pigkammaren 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.